BOVAG BEDRIJF

BOVAG ONDERHOUDSBEURT

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt gaan onze gecertificeerde keurmeesters aan de slag met meer dan zestig punten, zodat uw  camper  niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen. Voor de camper is er zowel een algemene onderhoudsbeurt voor de wagen, als een losse opbouwbeurt. 
De keurmeester controleert bijvoorbeeld de remmen en smeert de oplooprem. Ook een bandencheck en vochtmeting zijn ingegrepen.

Uw gasinstallatie krijgt speciale aandacht. De gasleidingen worden afgeperst, de kachel helemaal gereinigd en de keurmeester bekijkt het ‘vlambeeld’: zit er bijvoorbeeld genoeg zuurstof in de vlam? Hierna is de veiligheid van uw fornuis en kachel weer gewaarborgd.

Om pech en ongelukken te voorkomen, is het belangrijk om tijdig een onderhoudsbeurt te plannen.

Een goed onderhouden kampeermiddel is ook prettig bij eventuele verkoop. U investeert met onderhoud in waardevastheid.


BOVAG GARANTIE BIJ AANKOOP CAMPER

Een camper is een grote aanschaf en u mag natuurlijk verwachten dat u daar zekerheid bij cadeau krijgt. Ofwel: de garantie dat u veilig en comfortabel kunt rijden en dat u op de camping optimaal kunt genieten van uw mobiele vakantiewoning. Zonder motorpech of andere vervelende verrassingen. Bij BOVAG Caravan- en Camperbedrijven kunt u hier van op aan.

KIES VOOR ZEKERHEID
U krijgt een half jaar BOVAG Garantie op elke gebruikte camper vanaf een verkoopprijs van € 12.500. Of tot u er maximaal 20.000 kilometer mee gereden heeft binnen dat half jaar. Als er binnen die termijn iets kapot gaat of niet naar behoren werkt, kunt u bij uw eigen caravanbedrijf terecht voor de reparatie of het vervangen van onderdelen. Als u het onverhoopt niet eens kunt worden met het bedrijf over of iets onder de garantie valt, dan kunt u gebruik maken van gratis, onpartijdige hulp bij klachten. Dit kan kan niet als u bij de aankoop afgezien heeft van BOVAG Garantie.

REPARATIEGARANTIE
U krijgt overigens ook BOVAG Garantie op reparaties en onderhoud. De garantietermijn is dan zes maanden.

WEBSHOP BUTTON 3Bezoek onze webshop en bekijk ons zeer ruime assortiment kampeerartikelen!
Vandaag besteld = morgen in huis!

 DIGITALE FOLDER