Camperhuis van Hemert is een onderdeel van van Hemert In-Car, Telecom & ICT. van Hemert In-Car, Telecom & ICT is al jaren lang een begrip in de Bommelerwaard en verre omstreken. Wij staan bekend om onze goede service en het vakkundige werk dat wij dagelijks afleveren aan onze klanten. Door onze jarenlange ervaring in het monteren van elektronica en luxe accessoires in personen auto's en bedrijfswagens was het voor ons een logische stap om dit verder uit te breiden naar campers. Voor velen is de camper een trots en kostbaar bezit wanneer u besluit om uw camper uit te breiden met luxe accessoires is het logisch dat u er zeker van wilt zijn dat dit vakkundig en verantwoord gebeurd. Bij van Hemert In-Car, Telecom & ICT bent u verzekerd van een vakkundige en veilige montage. Onze monteurs zijn goed opgeleide vaklieden met veel ervaring. Naast het monteren van accessoires kunt u bij ons terecht voor het jaarlijks onderhouden, service beurten en technische onderhoud ook voor het autodeel van uw camper.

Op onze website leest u meer over alle mogelijkheden en service's die wij u bieden op het gebied van campers.
Heeft u vragen? Stel ze gerust!! Bel, mail of kom langs!
service@camperhuis.nl | 0418 680 690 | van Voordenpark 7 5301KP ZALTBOMMEL

parallax1

Navigatie systeem camper

Veel Campers worden af-fabriek geleverd zonder radio en/of navigatie systeem. Om uw reisgenot te verhogen raden wij onze klanten aan een navigatiesysteem te laten monteren.
Er zijn navigatie systemen op de markt welke speciaal voor uw type camper gemaakt zijn. Het past perfect en naadloos in uw dashboard, daarnaast wordt het systeem voorzien van de hoogte, lengte en breedte maten van uw camper zodat bij het navigeren rekening wordt gehouden met de wegen waar u met de grootte van uw camper mag komen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Naast de standaard navigatie functie is het apparaat uit te breiden met diverse handige opties zoals bijvoorbeeld een achteruitrijcamera en DAB tuner.

BETAALBAAR: De prijs kwaliteit verhouding van deze systemen is zeer gunstig. Prijzen zijn vanaf €279,- voor een 2-din tuner zonder navigatie welke uit te breiden is met navigatie voor €99,-. De meer uitgebreide systemen beginnen bij € 599,- tot € 899,- afhankelijk van model en functies. Prijzen zijn excl. montage. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze van een passend systeem en het maken van een nette prijs inclusief montage. Bel of mail voor meer info service@camperhuis.nl / 0418 680 690

NAVIGATIE UPDATE: Heeft u al een navigatie systeem in uw camper en heeft u moeite met het updaten van de kaarten? Geen probleem wij voeren de update voor u uit bel of mail met een van onze medewerkers voor een prijsopgave. service@camperhuis.nl / 0418 680 690

Innovatieve multimedia en geavanceerde navigatie voor uw camper - de Z-E3726 van de E> GO-serie is speciaal ontworpen voor Fiat Ducato, Citroën Relay en Peugeot Boxer. De Z-E3726 sluit perfect aan bij het oorspronkelijke uiterlijk van uw auto en kan gemakkelijk worden überdas hoge resolutie 7 / gebruik "17,8 cm touch screen display.

Ervaring ZENECs fascinerende wereld van entertainment in uw auto. De Z-E3726 biedt het hele scala van programma's van de nieuwe digitale transmissie standaard DAB + - dankzij zijn multi-tuner systeem met kristalhelder ontvangst. De geïntegreerde cd / dvd-drive en een USB-poort op het achterpaneel (met 80 cm kabel extensie) accepteert het spelen van de nieuwste audio- en videoformaten. Klankoptimalisatie u een 4 x 50 watt versterker, samen met DSP Suite (Time Base Corrector / equalizer met presets) zijn beschikbaar. 

De database-driven, high-performance Bluetooth-eenheid van Parrot kunt u een stress-vrij bellen en muziek streamen comfortabel tijdens het rijden.

Met de EU-kaart-pakket (44 landen), de geïntegreerde CampingSchaf POI-database en meer dan 6 miljoen Premium POI leidt ZENECs camper specialist betrouwbaar en veilig naar elke bestemming. Door het selecteren van een voertuig profiel met het invoeren van het voertuig-specifieke gegevens, kunt u elke route nog effectiever te plannen.